Ana sayfa Haber 2019-2020 Eğitim-Öğretim

2019-2020 Eğitim-Öğretim

60
0
PAYLAŞ

DİDİM DE 2019-2020 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAŞLADI

AYDIN-GÜNCEL HABER TV. (Hüseyin Çetinkaya)- Aydın’ın Didim ilçesin de Kaymakam Mehmet Türköz, 2019-2020 yeni eğitim – öğretim yılı açılışında yazılı bir açıklamada bulundu.

Didim Kaymakamı Mehmet Türköz, yaptığı yazılı açıklamasında , “Yeni bir eğitim ve öğretim dönemine başladığımız bu anlamlı haftada, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın, onlara en iyi imkânları sağlamaya çalışan ailelerimizin, büyük bir fedakârlık ve azimle hizmet veren öğretmenlerimizin yeni eğitim-öğretim yılı heyecanını yürekten paylaşıyorum.

Milletimizi ve ülkemizi geleceğe güvenle taşımanın, muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkarmanın en temel şartı hiç kuşkusuz eğitimdir.

Bu anlamda gelişmişliğin önemli bir göstergesi kabul edilen kaliteli bir eğitimin, ülkeleri uluslararası rekabette öne çıkarabilecek değerli bir yatırım alanı olduğu bilinciyle gece gündüz demeden çalışıyoruz.

Evrensel değerlerin yanında milli değerlerine sahip çıkan, toplumsal sorumluluklarının farkında olan, bilgiyi üretebilen, analitik düşünebilen, yürekleri saygı ve sevgi dolu nesiller yetiştirme gayesiyle çalışmaya durmaksızın devam edeceğiz.

Sevgili öğrenciler, Bizler üzerimize düşenleri yerine getirirken sizlerin de eğitim-öğretim hayatınızın tüm basamaklarında önemli başarılara imza atacağınıza yürekten inanıyorum. Bunun için ilk ve en önemli şartın düzenli ve disiplinli çalışmaktan geçtiğini aklınızdan çıkarmayın. Çağın gerektirdiği bilgi, beceri ve teknoloji ile kendinizi donatırken milli ve manevi değerlerimizi de en güzel şekliyle öğrenip yaşam biçimi haline dönüştürün.

Sizler, ülkemizin ve milletimizin istiklal ve istikbalinin yegâne teminatısınız. Bu doğrultuda sizlerin ülkemizin ihtiyacı olan eğitimli ve nitelikli insan gücü özelliklerine uygun olarak yetişmeniz için her kurum seferber olmuştur.

Unutulmamalıdır ki eğitim ve öğretimde başarı çıtasını daha da yükseğe çıkarmak, eğitim camiası başta olmak üzere her kademedeki kamu görevlilerinin, sivil toplum mensuplarının,hayırsever vatandaşların, öğretmenlerin ve velilerin iş birliğinden geçmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin, velilerimizin ve tüm Milli Eğitim camiamızın İlköğretim Haftası’nı kutluyorum. Eğitimin tüm paydaşlarına sağlık, mutluluk ve başarılar temenni ediyor; 2019-2020 eğitim öğretim yılının ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerine yer verdi.

(HÇ.EYLÜL2019)

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here