Ana sayfa Haber CHP’Lİ YILDIZ, PARTİNİN İKTİDAR OLMASI İÇİN BİRLİK ÇAĞRISI YAPTI

CHP’Lİ YILDIZ, PARTİNİN İKTİDAR OLMASI İÇİN BİRLİK ÇAĞRISI YAPTI

103
0
PAYLAŞ
YRL
CHP’Lİ  YILDIZ, PARTİNİN İKTİDAR OLMASI İÇİN BİRLİK ÇAĞRISI YAPTI
AYDIN GÜNCEL HABER TV. – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız.  Efeler İlçe Başkanı Barış Altıntaş ve yönetimine, ‘hayrı olsun’ ziyaretinde bulundu.
 Aydın’da 17 Aralık’ta
 CHP Efeler İlçe Başkanı Barış Altıntaş, ziyaretten duyduğu memnuniyetini belirterek,ilçe kongresinin tamamlandığını ,bundan sonrasının  birlik ve beraberlik içerisinde 2019 seçimlerine tam kadro ile hazırlanmak olduğunu ifade etti.
CHP Milletvekili Hüseyin Yıldız, AK Parti Hükumetini eleştirerek, gerek Çine – Aydın  demir yolu gerekse Çıldır Hava alanın sözü verildiği halde tamamlanamadığını ifade ederek, TBMM ‘de de bütçe ayrılmadığını, 14 yıldır iktidarda olan Ak Partinin tüm imkanlar ellerinde olmasına rağmen  başarısız olduğunu iddia etti.
Yıldız, “Türkiye’de hükumetler, iktidarlar gelip gider. Ama devlet yerinde kalır. Ancak son 3 yıldan beri devleti ortadan kaldırarak parti devletini kurdular. Bunlardan kurtulmalıyız. Bizim AKP’ye oy veren seçmenle hiçbir sorunumuz yok. Onlar, bizim her şeyimiz, yüreğimiz. Onları ikna edeceğiz. Önümüzde 2019 yerel, genel ve cumhurbaşkanlığı seçimleri var. Eğer Allah korusun, bir daha tek başına gelirse biz bir daha seçim göremeyiz.  ”  diye konuştu.
 CHP’nin iktidar olması için mücadele edeceklerini belirten Yıldız, iktidara gelmek için de tüm parti mensupların birlik ve beraberlik için de çalışması gerektiğini sözlerine ekledi.
(HÇ.27ARALIK2017)

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here