Ana sayfa Haber AYDIN’DA “ŞEHİT ASTSUBAY EMRAH ÜNALAN PARKI” HİZMETE AÇILDI

AYDIN’DA “ŞEHİT ASTSUBAY EMRAH ÜNALAN PARKI” HİZMETE AÇILDI

55
0
PAYLAŞ

YRL

AYDIN’DA “ŞEHİT ASTSUBAY EMRAH ÜNALAN PARKI” HİZMETE AÇILDI

AYDIN GÜNCEL HABER TV. – Aydın’ın Efeler ilçesinde “Şehit Astsubay Emrah Ünalan Parkı” hizmete açıldı.

Efeler ilçesine bağlı Yukarı Kayacık Mahallesinde düzenlenen parkın açılışında konuşan Efeler belediye başkan vekili Sümran Ünal, “Çorum’un Osmancık ilçesi 11 Ekim 1980 doğumlu olan şehit Astsubay Emrah Ünalan kardeşimiz 2009 yılında Aydın İl Jandarma Komutanlığı’nda hizmet vermeye başlamıştır. Bizler işimize gücümüze rahat gidelim, evimizde huzur içinde uyuyalım diye emniyet ve asayiş görevini şehrimizde hizmet eden Ünalan, bir kör kurşunun hedefi olarak kendi canını bizler için feda etmiştir. Bu ülkenin güveni ve huzuru için, bu ülke insanlarının rahat olabilmesi için, kendi canlarından vazgeçen tüm şehitlerimizi saygı ile anarken, kalbimize gömdüğümüz şehitlerimizin bizden sonra da hatırlanmaları için isimlerini parklarda yaşatmayı görev bilen Efeler Belediyesi olarak, bugün burada sizlerin hizmetine açmanın mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu.

Yukarı Kayacık Mahalle Muhtarı Ersöz Özcan’de, Şehit Astsubay Emrah Ünalan’ın isminin köylerinde düzenlenen çocuk parkına verilmesinin gururunu yaşadıklarını belirterek, bölgede yaşanan bir olayda Astsubay Emrah Ünalan’ın köy müşavir alanın da şehit düşmesinin üzüntüsünü yaşarken adının düzenlenen parkta yaşatılmasının da sevincini yaşadıklarını ve dualarla anılacağını  ifade etti.

Şehit Astsubay Emrah Ünalan Parkının açılışına, Efeler Belediye Başkan Yardımcıları Sumran Ünal, Efeler İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Bekir Ayçiçek, Yukarı Kayacık Mahalle Muhtarı Ersöz Özcan ile çok sayıda vatandaş katıldı.

(HÇ. 26TEMMUZ2017)

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here